Treceți la conținutul principal

Tocanita de pui

2 pulpe de pui, 1 ceapa, 3 morcovi, 1 ardei, 1 foaie de dafin, 2 linguri bulion, 1 varf lingura de cimbru, 1 lingurita delikat


Pulpele se spala, se curata de pielita si se portioneaza. Ceapa se taie solzisori, morcovii rondele si ardeiul se taie marunt. Se pun toate ingredientele in oala, se acopera cu apa si se pun la fiert. Daca apa scade prea mult si tocana inca nu e gata, se mai adauga apa calda.
E o mancare gustoasa si sanatoasa

.

Comentarii

  1. I absolutely love your website.. Great colors & theme.
    Did you create this site yourself? Please reply back as I'm planning to create my own site and would love to find out where you got this from or just what the theme is called. Thanks!

    My webpage ... Zahngold Wert

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Mă interesează părerea ta.