Se spala fasolea verde, se rupe in 2-3 bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce s-a fiert, se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Se lasa sa se raceasca si se aseaza in pungi care se pun la congelator.
Nu inteleg ce fel de reteta vrei. Cea de mai sus nu are condimente, e doar fiarta si bagata in congelator; iarna o decongelezi si o pregatesti cum vrei.
RAMONA TI-AM SCRIS O RETATA DE FASOLE VERDE PENTRU IARNA DAR A DISPARUT TE-AI SUPARAT CA TI-AM DAT SFATURI SAU SA INTAMPLAT CEVA.............
RăspundețiȘtergereNu m-am suparat deloc, dar am sters din greseala.
RăspundețiȘtergereas dori o reteta de fasole verde pt iarna dar fara condimente
RăspundețiȘtergereNu inteleg ce fel de reteta vrei. Cea de mai sus nu are condimente, e doar fiarta si bagata in congelator; iarna o decongelezi si o pregatesti cum vrei.
RăspundețiȘtergere