Treceți la conținutul principal

Frigărui cu tofu și legume la grill


Aceste frigărui sunt delicioase și nu trebuie să fi foarte priceput în arta gătitului ca să le poți face. Se prepară rapid și sunt numai bune atunci când îți vin rudele sau prietenii în vizită și nu ai prea mult timp la dispoziție să pregătești ceva bun. Fie că ești omnivor sau vegan, fie că ții post sau nu, trebuie să le încerci și vei vedea că o să îți încânte papilele gustative.

Din ingredientele de mai jos am obținut frigăruile din fotografie:
  • 100 g tofu
  • 100 g roșii cherry
  • 100 g morcov
  • 100 g dovlecel
  • 150 g ardei
  1. Se spală legumele.
  2. Morcovul se curăță de coajă, iar ardeiul de semințe și cotor. 
  3. Morcovul și dovlecelul se taie rondele. Ardeiul se taie bucăți. Se pun pe grill și se coc pe ambele părți.
  4. Se taie tofu cubulețe.
  5. Se iau câteva  scobitori și se înfig pe ele toate ingredientele de mai sus.
  6. Poftă bună!
 Eu am folosit ardei roșu și verde pentru mai multă culoare. Se mai pot folosi ciuperci, vinete. Rosiile se pot pune întregi sau tăiate pe jumătate. Dacă tofu nu este sărat, adăugați puțină sare peste legume; puteți folosi și condimente cum ar fi boia iute, cimbru, busuioc, chimen, curry.

Dacă îți place această rețetă, distribuie-o pe canalele de socializare să ajungă și la prietenii tăi.
Enjoy!

Comentarii