5 cartofi, 3 morcovi, 1 ardei verde, 1 ceapa, 100 gr kaizer, 2 galbenusuri, 1 lingurita Bors Magic, sare, ulei
Kaizerul taiat feliute l-am prajit in putin ulei. Am adaugat ceapa si ardeiul taiat marunt si morcovii dati pe razatoare.
Am mai lasat cateva minute sa se caleasca legumele dupa care am adaugat 1,5 l apa. Dupa 5 minute de fierbere am adaugat cartofii taiati cuburi mari. Cu cateva minute inainte de a opri focul am adaugat galbenusurile batute cu putina sare si borsul.
Am mai lasat cateva minute sa se caleasca legumele dupa care am adaugat 1,5 l apa. Dupa 5 minute de fierbere am adaugat cartofii taiati cuburi mari. Cu cateva minute inainte de a opri focul am adaugat galbenusurile batute cu putina sare si borsul.
buna Ramona! Am pregatit aseara reteta aceasta si a iesit foarte buna, kaizerul da o savoare deosebita.Data viitoare voi pune si usturoi, cred ca ii va aduce un plus de savoare.
RăspundețiȘtergereNumai bine! Te sarut!
Ma bucur ca ti-a placut. Cu usturoi inca n-am incercat dar sigur e buna.
RăspundețiȘtergereO sa incerc si eu.Multumesc pentru idee...
RăspundețiȘtergereImi lasa gura apa la cate bunatati faci..Felicitari.
RăspundețiȘtergereextraordinar de buna iese ciorba...
RăspundețiȘtergere