Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din aprilie, 2011

Prajitura cu glazura de visine

Blat:
2 cani de nuca hidratata 4 ore10 curmale fara samburi3 linguri cacao crudaun praf de sare Am clatit bine nuca, am pus-o in robot impreuna cu restul ingredientelor si am mixat pana am obtinut o compozitie lipicioasa. Am luat inelul de la o tava cu diametrul 25 cm, l-am asezat pe un platou si apoi am presat compozitia obtinuta.
Crema:
2 cani de caju hidratat 4 orezeama de la 1 lamaie3 linguri miereputina apa Toate le-am pus in blender si le-am transformat intr-o crema fina. Inainte de a pune crema peste blat am asezat pe margine cateva visine . Am pus platoul la frigider pana am pregatit glazura.
Glazura:1 cana de visine congelate
Am lasat visinele sa se dezghete, am strecurat zeama care au lasat-o (si am baut-o) si le-am mixat in blender. Am pus-o deasupra prajiturii si gata.
Se tine cateva ore la frigider pentru a se taia usor.

Cheesecake raw cu portocale

Ingrediente blat:
200 gr nuci braziliene8 curmale fara samburi3 linguri cacao ( boabe de cacao macinate)Ingrediente crema:
2 cani caju crud hidratat 3-4 ore3 linguri unt de cocoscoaja de la 1 portocalazeama de la 3 portocale

Preparare blat: Am pus toate ingredientele in robot si am mixat pana la omogenizare. Compozitia obtinuta am presat-o intr-o tava cu diametrul 25 cm.
Preparare crema: Am topit untul de cocos pe calorifer, apoi l-am pus in blender impreuna cu caju scurs bine, zeama si coaja de portocala. Am mixat pana am obtinut o crema fina.
Pe marginea tavii am pus felii de portocala si apoi am turnat crema. Am pus prajitura la frigider timp de cateva ore inainte de a fi servita.

Poze potluck 10.04.2011

Smoothie din fructe by AdriaGingerataCheesecake cu portocala

Tort delicios facut de Ionut din nuci, smochine, curmale si ciocolata deasupra
Tortulete din clatite
Salata coreeana de morcovi
Bilute de branza de migdale
Dovlecei cu sos de leurda
Barcute de ardei gras cu branza de caju
Germeni de ridiche si broccoli
Painici